Novinky

Dobrý den všem,

V této nelehké době jsme se dosud museli spoléhat na cvičení a sport doma. Po Usnesení vlády ze dne 25.4.2020 a projití všech výkladových stanovisek a doporučení se TJ Spartak po dohodě s Spartak, a.s. rozhodla pro následující:

Od úterý 28.4.2020 se otevírá sportovní hala s přísnými hygienickými podmínkami a pravidly:

Skupinky maximálně v počtu 10 osob ( včetně trenéra/cvičitele) budou mít roušky a budou cvičit  minimálně 2 m od sebe ( výjimka sportování  bez roušky platí pouze pro venkovní sportoviště). V posilovně maximálně 2 osoby, po ukončení si po sobě otřou desinfekčním prostředkem všechno nářadí a náčiní. Šatny a sprchy jsou uzavřeny, na toalety pouze po jednom a každý si po sobě vydesinfikuje vše, čeho se dotýkal rukama.

Za splnění a dodržování nařízení zodpovídá trenér/cvičitel/ vedoucí.

Důležité!!!! Pokud se rozhodnete, že chcete jít sportovat, volejte, prosím, pana Korbeláře: tel: 604 110 305 nebo 733 528 805 – s ním se domluvíte, kdy chcete přijít ( minimálně 2 hodiny předem – ideální den předem). Je důležité si halu předem rezervovat, protože se bude muset po každém cvičení provést úklid tělocvičny a toalet.  Pokud chcete zachovat své hodiny tak, jak jste je vedli, je třeba si vše domluvit s domovníkem.

Pokud je něco nejasného, volejte 732 233 117 nebo pište Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkuji za pochopení a přeji vám všem pevné zdraví

 

výkladové stanovisko ČUS - Výkladové stanovisko k Usnesní vlády ze dne 25.4.2020